Nyhetsbrev – Mars 2019

 
NyhetsbrevRityta 1.png
 

 
IMGP0292.JPG

GALAN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

Om bara några veckor är det dags för årets gala. Förberedelserna har flutit på mycket bättre sedan krisen under förra mötet. Ljudtekniker är bokad, artisterna är bokade, affischer skickade på tryck, fikasponsorer fixade. Nu är det snart bara att köra!

Vi kommer behöva många på plats som kan hjälpa till under galan, med allt ifrån fikaservering till att stå i garderoben.

Mer info om detta kommer i Facebook-gruppen.

 

 
Roligare möten innebär nödvändigtvis inte ballonger, men varför inte?!

Roligare möten innebär nödvändigtvis inte ballonger, men varför inte?!

MINDRE FORMELLA MEDLEMSMÖTEN

Under senaste styrelsemötet diskuterade styrelsen ett förslag om att ändra formen på medlemsmötena, så att de blir roligare och fler kommer till tals. Förslaget togs upp i början av medlemsmötet och mottogs väl. Så från och med nu kommer vi att testa att ta bort de formella och återkommande punkterna i dagordningen så som “mötets öppnande”, “val av mötesordförande…” osv. Vi kommer istället för protokoll föra anteckningar.

En annan förändring blir att styrelsen hädanefter kommer att lägga styrelsemötena veckan efter medlemsmötena. På så sätt kommer styrelsen att kunna fatta beslut baserade på vad medlemsmötet kommer fram till istället för att styrelsen, som tidigare, meddelar medlemsmötet vad styrelsen beslutat om.

 
 
 

 
13914141_1075984972488362_922629512289985848_o.jpg

MEDLEMSRESAN 2019 - AMÄLAN ÖPPEN!

Från och med nu går det att anmäla sig till medlemsresan som kommer att äga rum mellan 17-23 juli.

Läs mer om resan och gör din intresseanmälan HÄR!

 

 
LRG_DSC00114.JPG

NÄSTA MEDLEMSMÖTE 7/4!

Vid nästa medlemsmöte den 7:e april kommer vi att utvärdera galan och komma igång ordentligt med arbetsgrupperna igen.

Det kommer även att bli mer information om medlemsresan

 

Kommande evenemangRityta 1.png

Föreningsmässan 23/3

Vi deltar på föreningsmässan den 23 mars i Delsbo Bygdegård. Kontakta Clara Beijer i eventgruppen om ni vill vara med och hjälpa till under eventet

Klädbytardag 9/3

Vi är inbjudna att sköta fikaförsäljningen under Hej Systers klädbytardag för kvinnor lördag den 9 mars på IOGT-NTO i Hudiksvall. Vi kommer även få ett hörn för en minivariant av Selected Vintages pop up-butik. Hör av er till någon i eventgruppen om ni vill vara med och hjälpa till!


 

NÅGRA ORD FRÅN OSKAR

Vad roligt att vi var så många på medlemsmötet!

Nu är galan väldigt nära, men det känns både hoppfullt och roligt, till skillnad från vid förra mötet. Jag tror att det här blir den bästa galan hittills om vi fortsätter på det här spåret.

Det kommer mer info om tider osv i facebook-gruppen för er som vill hjälpa till under galan

Nu ska jag packa inför veckans resa till Gaujiena då jag, Josephine, Oskar P och Clara ska följa med Elga och köpa in värmesystemet till Växthusprojektet. Vi ska även hinna med att åka ut med lite hjälpsändningar när vi ändå är på plats.

Lycka till till er som ska hålla i fikaförsäljningen eller sköta pop up-butiken på klädbytardagen på lördag!

Vi ses på galan!

/Oskar

OskarG2019Rityta 1.png
 
Oscar Gyllenhammar